Rolete Somfy

Rolete Somfy


Roletele Somfy - soluția inteligentă pentru controlul luminii și umbririi!


Vrei să controlezi lumina și umbrirea într-un mod inteligent și eficient în locuința ta? Atunci soluția pentru tine sunt roletele Somfy! Acestea oferă o automatizare de top pentru ferestrele tale, permițându-ți să reglezi lumina și temperatura din interiorul camerei cu ușurință.


Roletele motorizate sunt dotate cu motoare Somfy, care asigură o funcționare silențioasă și eficientă. Acestea pot fi controlate prin intermediul telecomenzilor radio, comutatoarelor sau întrerupătoarelor, oferindu-ți libertatea de a alege modul perfect de control pentru tine. Tehnologia RTS (Radio Technology Somfy) permite controlul rolelor de la distanță, fără nicio problemă.


Roletele Somfy sunt disponibile în diferite materiale, cum ar fi aluminiu sau țesături elegante și oferă o gamă largă de opțiuni de umbrare, de la screen-uri solare la opțiuni total opace. Aceste opțiuni pot fi personalizate în funcție de nevoile tale, dându-ți posibilitatea de a creaun mediu perfect pentru confortul tău.


În plus, roletele Somfy sunt echipate cu tehnologie inteligentă, ceea ce înseamnă că acestea pot fi programate pentru a se deschide și închide la orele dorite. Astfel, nu va mai fi nevoie să te mai ocupi de gestionarea suprafețelor de umbră, această sarcină fiind preluată de roletele Somfy!


Roletele Somfy sunt, de asemenea, compatibile cu alte dispozitive de automatizare, precum sistemele de iluminat și controlul automăt al ușilor de garaj. Totodată, acestea pot fi integrate în sistemele inteligente de casă, astfel încât să poți controla luminile, temperatura și umbrarea de pe telefonul tău.


În concluzie, roletele Somfy sunt soluția ideală pentru controlul luminii și umbririi în casa ta. Acestea sunt ușor de utilizat, eficiente și pot fi personalizate în funcție de nevoile tale. Cu Somfy, poți beneficia de un mediu confortabil și inteligent, fără niciun efort suplimentar.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD