Usi Automate

Usi Automate


Usi Automate solutii unice doar pentru Tine


În prezent, usile automate sunt din ce în ce mai populare în întreaga lume datorită avantajelor lor în ceea ce privește confortul, siguranța și eficiența. În Moldova, se estimează că piața pentru usile automate va continua să crească în următorii ani.


Cu ajutorul tehnologiilor avansate, usile automate pot fi accesate prin intermediul unor sisteme de comanda care permit deschiderea și închiderea ușilor fără a fi nevoie de intervenția umană. Acestea pot fi integrate cu diferite tipuri de senzori și dispozitive de securitate pentru a oferi o protecție sporită.


Usile automate sunt disponibile într-o varietate de modele și forme, inclusiv batante și rotative. Acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi cu designul și stilul locației în care sunt instalate.


Automatizarea usilor nu este doar o soluție convenabilă și sigură, ci poate contribui și la economisirea energiei prin reducerea pierderilor de căldură și de răcire.


Soluțiile de automatizare a usilor sunt utile nu doar în mediul de afaceri, ci și în locuințe. Acestea pot fi instalate la intrarea principală, la garaj sau la alte locații cu acces limitat. În plus, automatizarea usilor poate fi integrată cu alte sisteme de securitate, cum ar fi camerele de supraveghere sau alarmele, pentru a crea un sistem complet de protecție a locației.


În ceea ce privește calitatea, usile automate sunt fabricate din materiale durabile și rezistente, astfel încât să reziste la uzura și trecerea timpului. De asemenea, acestea sunt disponibile în diferite opțiuni de acționare, cum ar fi motor electric sau hidraulic, în funcție de preferințe și necesități. În general, automatizarea usilor este o investiție care poate aduce beneficii pe termen lung, atât din punct de vedere al securității, cât și al confortului și eficienței. 

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD