Rolete Mecanice

Rolete Mecanice


Rolete mecanice pentru ferestre și uși rezistente și fiabile


Produsul nostru este un sistem mecanic simplu de control pentru geamuri și uși. Acesta este proiectat să ofere o soluție simplă pentru utilizatorii care doresc să controleze accesul prin intermediul ușilor și al geamurilor.


Sistemul nostru folosește o tehnologie mecanică simplă, care oferă o funcționalitate fiabilă și durabilă. Dispozitivele noastre sunt concepute pentru a fi ușor de instalat și de utilizat, fără a necesita cunoștințe speciale în domeniul mecanicii sau al electronicelor.


Controlul geamurilor și al ușilor este esențial în mulți medii, cum ar fi clădirile de birouri, școlile și clădirile publice. Sistemul nostru oferă o soluție simplă și eficientă pentru aceste medii, reducând costurile și timpul necesar pentru instalare și întreținere.


Pentru a beneficia de sistemul nostru, tot ce trebuie să faceți este să contactați unul dintre distribuitorii noștri și să solicitați o ofertă personalizată. Vă recomandăm sădiscutați cu un specialist înainte de a lua o decizie pentru a vă asigura că alegeți produsul potrivit pentru nevoile dumneavoastră specifice.


Roletele noastre mecanice pentru ferestre și uși sunt disponibile în diferite dimensiuni și culori, astfel încât să se potrivească cu design-ul oricărei clădiri. Produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând astfel o durată lungă de funcționare și o rezistență la uzură și coroziune.


Într-un cuvânt, sistemul nostru de rolete mecanice este soluția perfectă pentru controlul accesului prin intermediul ușilor și geamurilor, oferind fiabilitate, durabilitate și simplu de utilizat. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și modul în care vă putem ajuta să vă îmbunătățiți securitatea și confortul clădirii dumneavoastră.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD