Ferestre Balcon

Ferestre Balcon


Ferestre balcon solutie eleganta pentru amenajarea spatiului


Daca esti in cautarea unei solutii elegante pentru a amenaja balconul, atunci ferestrele balcon reprezinta cea mai buna alegere. Acestea sunt realizate din profile de PVC de inalta calitate, oferind o izolare termica si fonica deosebita, precum si o protectie impotriva insectelor cum ar fi tantarii.


Cu ajutorul ferestrelor balcon, poti transforma balconul intr-un spatiu confortabil, ideal pentru petrecerea timpului liber sau pentru a crea un loc de relaxare. Ferestrele balcon sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si forme, astfel incat sa se potriveasca perfect cu nevoile tale.


In plus, ferestrele balcon sunt foarte usor de intretinut si de curatat. Acestea se deschid si se inchid cu usurinta, permitand circulatia aerului si a luminii naturale, iar atunci cand nu sunt folosite, acestea pot fi inchise cu ajutorul unor jaluzele sau rulouri.


Asadar, daca doresti sa adaugi o nota de eleganta si functionalitate balconului tau, ferestrele balcon sunt solutia perfecta pentru tine. Alege dintr-o varietate de profile sisisteme de termopan, astfel incat sa obtii o izolare termica si fonica excelenta, cu un aspect estetic deosebit. Cu ferestrele balcon, vei beneficia de un spatiu mai confortabil si mai practic, iar petrecerea timpului liber va fi mult mai placuta.


In plus, ferestrele balcon te protejeaza impotriva insectelor, astfel incat sa te poti bucura de un aer proaspat fara a fi deranjat de tantari sau alte insecte zburatoare. Investitia intr-un sistem de ferestre balcon reprezinta o alegere excelenta pentru orice proprietar de locuinta, iar beneficiile sale vor fi resimtite pe termen lung.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD