ROLETE SOROCA

ROLETE SOROCA


În ultimii ani, filialele mobile de comercializare au devenit din ce în ce mai populare în Moldova, întrucât acestea oferă o modalitate convenabilă și accesibilă de a cumpăra produse direct de la producători.


Rolete MD este un producător de încredere în domeniul roletelor, care oferă o gamă largă de produse de calitate la prețuri competitive. Compania își extinde operațiunile în întreaga Moldovă prin intermediul filialelor mobile de comercializare, care călătoresc în diferite orașe și regiuni pentru a oferi clienților oportunitatea de a achiziționa produsele lor direct din mașina de vânzare.


Filialele mobile de comercializare Soroca oferă o varietate de rolete pentru ferestre, uși și terase, într-o varietate de culori, dimensiuni și stiluri. Produsele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, ceea ce le face durabile și rezistente în timp. De asemenea, filialele mobile de comercializare Soroca oferă servicii de măsurare și instalare la fața locului, astfel încât clienții să se asigure că produsele lor se potrivesc perfect în spațiul lor.


O altă mare avantaj a filialelor mobile de comercializare Soroca este că acestea oferă o modalitate convenabilă pentru clienți de a vedea și a atinge produsele înainte de a le achiziționa. De obicei, clienții trebuie să viziteze un magazin fizic pentru a vedea produsele și a le evalua, dar cu filialele mobile de comercializare Soroca, produsele sunt aduse direct la ușa lor. Acest lucru face procesul de cumpărare mult mai convenabil și poate economisi timp și energie.

  

 1. Rolete Anenii Noi
 2. Rolete Balti
 3. Rolete Basarabeasca
 4. Rolete Briceni
 5. Rolete Cahul
 6. Rolete Calarasi
 7. Rolete Cantemir
 8. Rolete Causeni
 9. Rolete Chisinau
 10. Rolete Cimislia
 11. Rolete Criuleni
 12. Rolete Donduseni
 13. Rolete Drochia
 14. Rolete Dubasari
 15. Rolete Edinet
 16. Rolete Falesti
 17. Rolete Floresti
 18. Rolete Glodeni
 19. Rolete Hincesti
 20. Rolete Ialoveni
 21. Rolete Leova
 22. Rolete Nisporeni
 23. Rolete Ocnita
 24. Rolete Orhei
 25. Rolete Rezina
 26. Rolete Riscani
 27. Rolete Singerei
 28. Rolete Soldanesti
 29. Rolete Soroca
 30. Rolete Stefan Voda
 31. Rolete Straseni
 32. Rolete Taraclia
 33. Rolete Telenesti
 34. Rolete Tighina
 35. Rolete Transnistria
 36. Rolete U.T.A. Gagauzia
 37. Rolete UngheniCompletează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD