ROLETE STEFAN VODA

ROLETE STEFAN VODA


Rolete MD este o companie specializata in producerea si distributia de sisteme de protectie solara, cu un portofoliu larg de produse care includ rulouri exterioare, obloane, jaluzele verticale, perdele plisate, perdele rolate si multe altele cu filiale mobile in toata Moldova


Produsele oferite de Rolete MD sunt concepute pentru a satisface nevoile si preferintele diferite ale clientilor sai. Rulourile exterioare, de exemplu, sunt ideale pentru a proteja impotriva razelor solare puternice si pentru a asigura intimitatea in interiorul locuintei. Obloanele, pe de alta parte, sunt o alegere buna pentru cei care doresc sa ofere casei lor un aspect traditional si elegant, dar si sa beneficieze de protectie solara si termica.


Rolete MD ofera si o gama larga de jaluzele verticale, care sunt foarte populare in birouri si spatii comerciale, dar si in casele particulare. Acestea permit reglarea luminozitatii in mod flexibil, iar materialele de inalta calitate asigura o durabilitate excelenta. Perdelele plisate si cele rolate sunt alte produse de top oferite de companie, care se potrivesc cu o varietate de interioare si stiluri de design.

In plus, Rolete MD ofera in Stefan Voda servicii personalizate de proiectare si instalare, pentru a asigura ca clientii sai obtin solutii de protectie solara perfect adaptate nevoilor lor specifice.


In concluzie Rolete MD este o companie care ofera o gama larga de produse de protectie solara, precum si servicii personalizate de instalare, pentru a satisface nevoile diferite ale clientilor sai.

 

 1. Rolete Anenii Noi
 2. Rolete Balti
 3. Rolete Basarabeasca
 4. Rolete Briceni
 5. Rolete Cahul
 6. Rolete Calarasi
 7. Rolete Cantemir
 8. Rolete Causeni
 9. Rolete Chisinau
 10. Rolete Cimislia
 11. Rolete Criuleni
 12. Rolete Donduseni
 13. Rolete Drochia
 14. Rolete Dubasari
 15. Rolete Edinet
 16. Rolete Falesti
 17. Rolete Floresti
 18. Rolete Glodeni
 19. Rolete Hincesti
 20. Rolete Ialoveni
 21. Rolete Leova
 22. Rolete Nisporeni
 23. Rolete Ocnita
 24. Rolete Orhei
 25. Rolete Rezina
 26. Rolete Riscani
 27. Rolete Singerei
 28. Rolete Soldanesti
 29. Rolete Soroca
 30. Rolete Stefan Voda
 31. Rolete Straseni
 32. Rolete Taraclia
 33. Rolete Telenesti
 34. Rolete Tighina
 35. Rolete Transnistria
 36. Rolete U.T.A. Gagauzia
 37. Rolete Ungheni

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD