Obloane Aluminiu

Obloane Aluminiu


Obloane Aluminiu protejeaza casa de vandali si intemperii


Obloanele din aluminiu sunt o alegere populara pentru proprietarii de case si afaceri datorita aspectului lor elegant, durabilitatii si usurintei in intretinere. Acestea sunt fabricate din aluminiu de calitate superioara, rezistent la coroziune si sunt disponibile in diferite dimensiuni si culori pentru a se potrivi oricarui stil de arhitectura.


Aceste obloane sunt concepute pentru a oferi protectie impotriva intemperiilor si a intrusilor. Pot fi inchise complet pentru a oferi o izolare termica si fonica mai buna sau pot fi lasate deschise partial pentru a permite patrunderea luminii naturale si a aerului proaspat in interior. De asemenea, pot fi controlate cu usurinta prin intermediul unui sistem de actionare manual sau electric.


Un alt avantaj important al obloanelor din aluminiu este durabilitatea lor. Acestea sunt construite pentru a rezista la conditiile meteorologice dure, inclusiv ploaie, zapada si vant puternic, fara sa isi piarda forma sau sa se deterioreze. In plus, aluminiul este un material usor, ceea ce face instalarea si intretinerea obloanelor sa fie mai usoara decat in cazul altor materiale.


Obloanele din aluminiu sunt, de asemenea, foarte usor de intretinut. Ele pot fi curatate cu usurinta cu apa si sapun obisnuit, iar acestea nu necesita vopsire sau intretinere speciala pentru a ramane in stare buna de functionare. In cazul in care obloanele se deterioreaza in timp, acestea pot fi reparate sau inlocuite cu usurinta fara a fi nevoie sa fie inlocuite in intregime.


In concluzie, obloanele din aluminiu sunt o alegere excelenta pentru cei care cauta un produs durabil, elegant si usor de intretinut pentru proprietatea lor. Acestea ofera o protectie excelenta impotriva intemperiilor si a intrusilor, sunt disponibile in diferite dimensiuni si culori si pot fi actionate manual sau electric. Cu o ingrijire adecvata, obloanele din aluminiu pot oferi ani de protectie si estetica placuta.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Munca noastra

item

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD