Usi Interior Hormann

Usi Interior Hormann


Usi Interior Hormann


Hormann este o companie cu o lungă tradiție în producția de usi, porti de garaj si automatizări pentru garaje și porți. Printre produsele sale, se numără și usile interioare, care oferă soluții de design și funcționalitate pentru orice tip de spațiu.


Usile interioare Hormann sunt disponibile într-o varietate de modele și finisaje, astfel încât să se potrivească cu orice tip de decor și stil de mobilier. Acestea sunt fabricate din materiale de calitate superioară, ceea ce le conferă o durată de viață lungă și o rezistență ridicată la uzură și coroziune.

Unul dintre cele mai populare modele de usi interioare Hormann este cel cu placă de bază MDF, disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje. Aceste usi sunt ușor de întreținut și de curățat, ceea ce le face ideale pentru zonele de trafic intens sau pentru casele cu copii mici sau animale de companie.


În plus, usile interioare Hormann sunt disponibile și în variante cu sticlă, care oferă o lumină naturală suplimentară și un aspect modern și elegant. Aceste modele sunt ideale pentru camerele de zi sau de relaxare, unde se dorește o atmosferă luminată și primitoare.


Indiferent de modelul sau finisajul ales, usile interioare Hormann se remarcă prin calitatea și durabilitatea lor. Acestea sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, ceea ce le face o alegere excelentă pentru orice tip de spațiu.


Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD