ROLETE FLORESTI

ROLETE FLORESTI


Roletele sunt o opțiune populară pentru ferestrele și ușile din zona Florești. Acestea sunt sisteme de acoperire a ferestrelor și ușilor, care constau dintr-o fereastră de material textil care poate fi ridicată și coborâtă în funcție de nevoile utilizatorului.


Filiale Mobile toata Moldova

Una dintre principalele caracteristici ale rolelelor este faptul că acestea sunt ușor de utilizat și de întreținut. Ele pot fi acționate manual prin intermediul unui lanț sau al unei manete, sau pot fi automate, astfel încât să se poată controla cu ajutorul unui buton sau al unei telecomenzi. Acest lucru le face ideale pentru persoanele care doresc să își protejeze ferestrele de lumina directă a soarelui, pentru a își menține casa mai răcoroasă în zilele călduroase de vară sau pentru a crea o atmosferă mai intimă în interiorul casei.


Roletele sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, astfel încât să se potrivească oricărui stil de decor interior. Ele pot fi confecționate din materiale diferite, precum bumbac, poliester, bumbac-poliester, bumbac-amidon, bambus sau PVC. Fiecare material are propriile sale avantaje și dezavantaje. De exemplu, rolelele din bumbac sunt ușor de curățat și de întreținut, dar pot fi susceptibile la decolorare în lumina soarelui, în timp ce rolelele din PVC sunt mai durabile, dar nu oferă aceeași textură și aspect ca și cele din materiale naturale.

 

 1. Rolete Anenii Noi
 2. Rolete Balti
 3. Rolete Basarabeasca
 4. Rolete Briceni
 5. Rolete Cahul
 6. Rolete Calarasi
 7. Rolete Cantemir
 8. Rolete Causeni
 9. Rolete Chisinau
 10. Rolete Cimislia
 11. Rolete Criuleni
 12. Rolete Donduseni
 13. Rolete Drochia
 14. Rolete Dubasari
 15. Rolete Edinet
 16. Rolete Falesti
 17. Rolete Floresti
 18. Rolete Glodeni
 19. Rolete Hincesti
 20. Rolete Ialoveni
 21. Rolete Leova
 22. Rolete Nisporeni
 23. Rolete Ocnita
 24. Rolete Orhei
 25. Rolete Rezina
 26. Rolete Riscani
 27. Rolete Singerei
 28. Rolete Soldanesti
 29. Rolete Soroca
 30. Rolete Stefan Voda
 31. Rolete Straseni
 32. Rolete Taraclia
 33. Rolete Telenesti
 34. Rolete Tighina
 35. Rolete Transnistria
 36. Rolete U.T.A. Gagauzia
 37. Rolete Ungheni

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD