Ferestre Glisante

Ferestre Glisante


Ferestre Glisante Moldova


Ferestrele glisante sunt o varianta populara de ferestre care se deschid prin glisarea lor pe o linie orizontala sau verticala. Acestea sunt ușor de utilizat și oferă o mai mare libertate de acces la aer și lumina naturala, fata de ferestrele cu deschidere clasica.


Avantajele ferestrelor glisante sunt:

  • Economie de spatiu - acestea nu ocupa spatiu in interiorul incaperii atunci cand sunt deschise
  • Eficienta energetica - ferestrele glisante moderne au izolatie termica si etanseitate ridicata, ceea ce poate ajuta la reducerea costurilor cu incalzirea si racirea
  • Usor de curatat - suprafata plana a ferestrelor glisante poate fi curatata cu usurinta
  • Design versatil - ferestrele glisante pot fi personalizate in functie de stilul si necesitatile individuale.

Dezavantajele ferestrelor glisante sunt:

  • Costuri ridicate - ferestrele glisante sunt de obicei mai scumpe decat ferestrele traditionale
  • Dificultate in deschidere - uneori, ferestrele glisante pot fi greu de deschis sau inchis, in special daca nu sunt bine intretinute
  • Siguranta - ferestrele glisante pot fi mai putin sigure decat ferestrele cu deschidere clasica, deoarece pot fi forate mai usor.


In concluzie, ferestrele glisante sunt o optiune eficienta, versatila si eleganta pentru orice locuinta. Cu toate acestea, costurile si siguranta ar trebui luate in considerare atunci cand se ia decizia de a le instala.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD