Ferestre Aluminiu

Ferestre Aluminiu


Ferestre din aluminiu: durabilitate, estetică și izolare termică


Ferestre Aluminiu Durabilitate

Aluminiul este un material rezistent la coroziune, ceea ce îl face ideal pentru a fi utilizat în zone cu umiditate crescută sau cu expunere la elementele naturale. De asemenea, aluminiul este un material puternic și durabil, ceea ce îl face potrivit pentru ferestre care trebuie să reziste la condiții extreme.


Ferestre Aluminiu Estetică

Ferestrele din aluminiu pot fi personalizate în diferite culori și stiluri, ceea ce le face o alegere versatilă pentru clădiri cu diferite design-uri arhitecturale. De asemenea, aluminiul are un aspect modern și sofisticat, ceea ce îl face o alegere populară pentru clădirile moderne.


Ferestre Aluminiu Performanță Termică

Ferestrele din aluminiu au o izolație termică bună, ceea ce le face o alegere populară pentru clădirile cu cerințe ridicate de economisire a energiei. De asemenea, acestea pot fi echipate cu geamuri cu performanță termică îmbunătățită, ceea ce le face și mai eficiente în ceea ce privește izolarea termică.


Ferestre Aluminiu Concluzie

Ferestrele din aluminiu sunt o alegere excelentă pentru clădirile moderne datorită combinației de durabilitate, estetică și performanță termică. De asemenea, acestea pot fi personalizate în diferite culori și stiluri pentru a se potrivi design-ului specific al fiecărei clădiri.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD