Rolete pentru Usi

Rolete pentru Usi


Rolete pentru usi soluția ideală pentru confortul casei tale


Cauti o solutie eleganta si practica pentru a-ti proteja casa de razele solare si de privirile curioase ale vecinilor? Roletele pentru usi sunt alegerea perfecta pentru tine!


Roletele pentru usi sunt concepute pentru a oferi un nivel ridicat de izolare termica si fonica, permitandu-ti sa te bucuri de confortul termic si de linistea casnica. Acestea sunt fabricate din materiale de inalta calitate, cu o structura solida si rezistenta, care le asigura o durabilitate indelungata.


Disponibile intr-o varietate de dimensiuni si modele, roletele pentru usi pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice stil decorativ. Poti alege dintr-o gama larga de culori si texturi, adaptandu-le perfect la aspectul interior al casei tale.


Lamelele din care sunt confectionate roletele pentru usi sunt prevazute cu un strat special de protectie impotriva razelor UV si a umiditatii, ceea ce le face ideale pentru utilizare in orice zona a casei tale, inclusiv in baie sau in bucatarie.


Montajul rolelor pentru usi este foarte rapid, datorita montatorilor nostri cu experienta. In plus, acestea ocupa un spatiu redus, fiind ideale pentru incaperi cu dimensiuni mici.


Alege roletele pentru usi si vei beneficia de un mediu confortabil si intimitate in orice moment al zilei. Nu mai sta la dubii si investeste in confortul casei tale!


Cu roletele pentru usi, vei avea parte de o solutie estetica si functionala pentru a-ti proteja casa si pentru a-ti imbunatati confortul. Acestea iti ofera posibilitatea de a controla nivelul de lumina si de intimitate, precum si de a reduce pierderile de caldura in sezonul rece.


Prețurile noastre pentru rulourile de înaltă calitate pe ușă vă vor încânta cu siguranță!

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD