ROLETE CIMISLIA

ROLETE CIMISLIA


Rolete MD este o companie care se specializează în producția și comercializarea de rolete și jaluzele pentru ferestre și uși cu filiale mobile in toata Moldova inclusiv Cimislia.


Compania Rolete MD oferă o gamă largă de produse, inclusiv rolete exterioare, jaluzele verticale, rolete textile, jaluzele orizontale și multe altele. Toate acestea sunt disponibile într-o varietate de culori, dimensiuni și materiale, pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărui client.


Unul dintre punctele forte ale companiei Rolete MD este capacitatea lor de a crea soluții personalizate pentru fiecare client. Echipa lor de experți în design și producție lucrează îndeaproape cu clienții pentru a înțelege exact ce își doresc, astfel încât să poată crea rolete și jaluzele care să se potrivească perfect nevoilor lor.


Deși există multe companii care produc și vând rolete și jaluzele, Rolete MD se distinge prin calitatea produselor lor. Fiecare produs este fabricat din materiale de înaltă calitate și este supus unor teste riguroase pentru a se asigura că este durabil și rezistent în timp. În plus, compania oferă garanție pentru toate produsele lor, astfel încât clienții pot fi siguri că investiția lor este protejată.

Pe lângă produsele lor de înaltă calitate, compania Rolete MD oferă și servicii excelente pentru clienți. Echipa lor amabilă și experimentată este întotdeauna disponibilă pentru a oferi asistență și sfaturi, începând de la alegerea produsului potrivit, până la instalarea și întreținerea acestuia.

 

 1. Rolete Anenii Noi
 2. Rolete Balti
 3. Rolete Basarabeasca
 4. Rolete Briceni
 5. Rolete Cahul
 6. Rolete Calarasi
 7. Rolete Cantemir
 8. Rolete Causeni
 9. Rolete Chisinau
 10. Rolete Cimislia
 11. Rolete Criuleni
 12. Rolete Donduseni
 13. Rolete Drochia
 14. Rolete Dubasari
 15. Rolete Edinet
 16. Rolete Falesti
 17. Rolete Floresti
 18. Rolete Glodeni
 19. Rolete Hincesti
 20. Rolete Ialoveni
 21. Rolete Leova
 22. Rolete Nisporeni
 23. Rolete Ocnita
 24. Rolete Orhei
 25. Rolete Rezina
 26. Rolete Riscani
 27. Rolete Singerei
 28. Rolete Soldanesti
 29. Rolete Soroca
 30. Rolete Stefan Voda
 31. Rolete Straseni
 32. Rolete Taraclia
 33. Rolete Telenesti
 34. Rolete Tighina
 35. Rolete Transnistria
 36. Rolete U.T.A. Gagauzia
 37. Rolete Ungheni


Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD