Usi PVC Exterior

Usi PVC Exterior


Usi PVC Exterior


Usi exterior PVC sunt o alegere populara pentru proprietarii de case si cladiri comerciale, datorita avantajelor lor in ceea ce priveste durabilitatea, rezistenta la intemperii si costul accesibil. Acest tip de usi sunt fabricate din material plastic durabil, ceea ce le face rezistente la apa, caldura si frig, precum si la uzura si degradarea cauzate de expunerea la elemente. De asemenea, acestea sunt usor de curatat si intretinut, fiind o alegere ideala pentru zonele cu climat umed sau cu schimbari frecvente de temperatura. In plus, usile de exterior PVC pot fi personalizate prin alegerea culorii si a modelelor, ceea ce le permite sa se potriveasca cu design-ul exterior al casei sau cladirii. Cu toate acestea, este important sa alegem un produs de calitate si sa il instalam corect pentru a ne asigura ca functioneaza la parametri optimi.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD