Caldura si Lumina cu Ferestre PVC

Caldura si Lumina cu Ferestre PVC


Foarte multe case sau cladiri din Republica Moldova construite inaintea anilor 90 au ferestre din lemn, cu geam simplu care nu sunt ermetice si nu pastreaza caldura pe timp de iarna in locuinte. Acum cu ajutorul sistemelor PVC puteti sa va asigurati o liniste si o caldura mai ales in sezonul rece. Cind spunem termopane se are in vedere ferestre si usi cu geamuri speciale termoizolante si fonoizolante.

Timplaria PVC poate fi dotata cu geam termopan, termopanul fiind doar foliile de sticla, despartite printr-o bagheta, avind intre ele nu aer ci un gaz special, acest tip de sticla se mai numeste geam Low-e. Fereastra Termopan, PVC-ul are marele avantaj de protectie termica indiferent de anotimp si reduce zgomotul.

Rolete md va ofera ferestre cu timplarie PVC care pot fi folosite in orice incapere: incepind de la baie, bucatarie, camera de zi si terminind cu dormitor, balcon etc. In plus rolete.md produce ferestre PVC la comanda ceea ce va permite sa va alegeti orice tip de deschidere sau forma a ferestrelor pe care le doriti sau de care aveti nevoie. Cu ajutorul ferestrelor si geamurilor tip PVC produse de rolete.md veti avea o liniste si caldura atit in locuinte cit si in suflet.

Completează cererea pentru a primi un cadou

Acum poți beneficia de ferestre PVC în rate la 0%

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

https://api.geamtermopan.md//media/upload_file/make-order-img_3o3gMWZ.webp