ROLETE TARACLIA

ROLETE TARACLIA


Taraclia este un oraș din sudul Republicii Moldova, cunoscut pentru producția de rolete de calitate superioară. În ultimii ani, industria de producție de rolete din Taraclia a înregistrat o creștere semnificativă, iar una dintre principalele inovații în ceea ce privește comercializarea acestor produse a fost implementarea filialelor mobile de comercializare.


Filialele mobile de comercializare sunt camioane care sunt echipate cu un set complet de rolete de la producătorii din Taraclia și care călătoresc în diferite locații pentru a oferi clienților ocazia de a vedea și a cumpăra produsele direct din camion. Această metodă de comercializare se dovedește a fi extrem de convenabilă pentru clienții care locuiesc în afara orașului sau în zonele rurale, unde accesul la magazine specializate este limitat.


Filialele mobile de comercializare sunt echipate cu tot ceea ce este necesar pentru a crea o experiență de cumpărare confortabilă și satisfăcătoare. Printre facilitățile oferite se numără sisteme de iluminare, încălzire și aer condiționat, precum și bănci și scaune confortabile pentru clienți. Acest lucru face ca achiziționarea roletelor să fie o experiență plăcută, chiar și în timpul sezonului rece sau al căldurii verii.


În plus, filialele mobile de comercializare oferă o varietate de opțiuni de plată, inclusiv plata cu cardul bancar sau plata în numerar, ceea ce face cumpărăturile și mai ușoare pentru clienți. De asemenea, acestea oferă o gamă variată de dimensiuni și culori, astfel încât clienții pot alege dintr-un număr mare de modele.


 1. Rolete Anenii Noi
 2. Rolete Balti
 3. Rolete Basarabeasca
 4. Rolete Briceni
 5. Rolete Cahul
 6. Rolete Calarasi
 7. Rolete Cantemir
 8. Rolete Causeni
 9. Rolete Chisinau
 10. Rolete Cimislia
 11. Rolete Criuleni
 12. Rolete Donduseni
 13. Rolete Drochia
 14. Rolete Dubasari
 15. Rolete Edinet
 16. Rolete Falesti
 17. Rolete Floresti
 18. Rolete Glodeni
 19. Rolete Hincesti
 20. Rolete Ialoveni
 21. Rolete Leova
 22. Rolete Nisporeni
 23. Rolete Ocnita
 24. Rolete Orhei
 25. Rolete Rezina
 26. Rolete Riscani
 27. Rolete Singerei
 28. Rolete Soldanesti
 29. Rolete Soroca
 30. Rolete Stefan Voda
 31. Rolete Straseni
 32. Rolete Taraclia
 33. Rolete Telenesti
 34. Rolete Tighina
 35. Rolete Transnistria
 36. Rolete U.T.A. Gagauzia
 37. Rolete UngheniCompletează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD