Porti Rollmatic Hormann

Porti Rollmatic Hormann


Porti Rollmatic Hormann


Porti Rollmatic Hormann sunt usi de garaj automate, care se deschid si se inchid cu ajutorul unei telecomenzi sau a unei aplicatii pentru smartphone. Aceste usi sunt fabricate de compania Hormann, unul dintre cei mai importanti producatori de usi de garaj din lume.


Porti Rollmatic Hormann Caracteristici:


  1. Design modern si atractiv
  2. Functie antipalpare, pentru siguranta utilizatorilor
  3. Posibilitatea de a fi controlate prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone sau a unei telecomenzi
  4. Variante de culoare disponibile pentru a se potrivi cu designul casei
  5. Foliile de protectie termica opționale pentru o mai buna izolare termica


In concluzie, Portile Rollmatic Hormann sunt o alegere buna pentru cei care doresc o usa de garaj automata cu un design atractiv si caracteristici moderne de siguranta si control.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD