Rolete Garaj

Rolete Garaj


 Rolete de garaj inovatie si eficienta


Suntem producatorii de top in ceea ce priveste rolete de garaj si porti de garaj, oferind o gama larga de produse si servici de la masurare pana la instalare. Roletele de garaj sunt fabricate din lamele de aluminiu si umplute cu spuma poliuretanica, pentru a oferi o izolare termica si fonica optima.


Roletele de garaj sunt o solutie excelenta pentru cei care doresc sa economiseasca spatiu, deoarece acestea se ruleaza intr-un sistem compact, economisind astfel spatiul in garaj. De asemenea, acestea ofera si un nivel ridicat de securitate, fiind construite din materiale durabile si de inalta calitate.


Comanda roletele de garaj se poate face usor si rapid prin intermediul site-ului nostru. Garantam clientilor nostri atat calitatea produselor, cat si serviciul excelent oferit de echipa noastra de experti.


Pentru informatii suplimentare despre roletele de garaj sau alte produse din gama noastra, va rugam sa ne contactati si vom fi bucurosi sa va ajutam gasind cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra. Suntem dedicati sa oferim solutii de cea mai buna calitate pentru spatiul dumneavoastra de garaj, astfel incat sa puteti beneficia de eficienta si siguranta a acestuia.


Cu roletele de garaj de la noi, veti avea garantia unui produs fiabil si durabil, care va oferi o protectie optima impotriva factorilor externi si va fi usor de utilizat. Nu ezitati sa comandati roletele de garaj de la cel mai bun producator din Moldova si sa va bucurati de eficienta si inovatie pentru spatiul dumneavoastra de garaj!


In plus fata de roletele de garaj, oferim si alte produse pentru a imbunatati spatiul dumneavoastra de garaj, inclusiv usi de garaj cu izolare termica si fonica, porti de garaj automate si manuale, sisteme de inchidere pentru terase, rulouri exterioare si multe altele. Toate aceste produse sunt fabricate din materiale de inalta calitate pentru a asigura durabilitatea si siguranta, si sunt disponibile in diferite dimensiuni si culori pentru a se potrivi perfect cu designul si nevoile dvs.


Echipa noastra de experti este la dispozitia dvs. pentru a va oferi consultanta si ajutor in alegerea celor mai bune produse pentru spatiul dumneavoastra de garaj. Garantam clientilor nostri nu numai produse de cea mai buna calitate, ci si servicii excelente, inclusiv instalarea si mentenanta produselor noastre.


Comandati roletele de garaj sau alte produse de la noi si veti beneficia de eficienta, siguranta si confort pentru spatiul dvs. de garaj. Suntem mandri sa fim producatorul de top in Moldova in ceea ce priveste produsele pentru spatiul de garaj si promitem sa continuam sa dezvoltam produse inovatoare si de inalta calitate pentru a satisface nevoile clientilor nostri. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebari sau cereri de oferte si va vom raspunde cu drag si promptitudine. Alegeti roletele de garaj de la cel mai bun producator din Moldova si bucurati-va de protectie si confort pentru spatiul dumneavoastra de garaj!

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD