Rolete Automate

Rolete Automate


Rolete Automate solutii moderne pentru protectie


Roletele automate sunt o solutie moderna pentru protectia locuintei tale impotriva intrusilor si a intemperiilor. Acestea sunt usor de folosit si pot fi montate atat la ferestrele cat si la usile casei tale.

Inainte de a alege rolete automate, trebuie sa stii ca exista si varianta de rolete manuale, insa acestea sunt mai greu de manevrat si de aceea nu sunt recomandate pentru o utilizare zilnica.

Roletele automate sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si culori, astfel incat poti gasi o solutie care sa se potriveasca perfect cu designul casei tale. Poti alege dintr-o gama larga de modele, inclusiv pentru ferestre, usi sau chiar pentru garaj.


Daca locuiesti in Moldova sau in Chisinau, poti gasi rolete automate de calitate la preturi accesibile. Acestea sunt o investitie importanta pentru protectia casei tale si a familiei tale.


Roletele exterioare au o functie importanta in protectia impotriva intemperiilor si a hotilor. Ele pot fi actionate cu ajutorul unui buton sau a unei telecomenzi, ceea ce le face usor de utilizat. In plus, acestea pot fi programate sa se ridice si sa se coboare la anumite ore, ceea ce poate imbunatati nivelul de securitate al locuintei.


Roletele exterioare electrice sunt fabricate din materiale de calitate, precum aluminiu si PVC, care sunt rezistente la ruginire si la deteriorare. Acestea au o durata de viata lunga si necesita putina intretinere, motiv pentru care sunt o alegere excelenta pentru cineva care cauta o solutie de protectie pe termen lung.


Daca esti interesat sa cumperi rolete automate pentru casa ta, este important sa alegi un furnizor de incredere care sa iti ofere produse de calitate la preturi accesibile.


In concluzie, daca iti doresti sa iti protejezi locuinta si sa ai o solutie moderna si eficienta impotriva intrusilor si a intemperiilor, atunci roletele automate sunt cea mai buna alegere pentru tine. Acestea sunt usor de folosit, disponibile intr-o varietate de dimensiuni si culori, si pot fi programate sa se ridice si sa se coboare la anumite ore.


Nu mai astepta si investeste acum in rolete automate de calitate pentru a-ti asigura protectia si siguranta casei tale si a familiei tale.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD