Jaluzele Exterioare

Jaluzele Exterioare


Jaluzele exterioare o investiție în confortul casei tale


Suntem cu toții de acord că confortul casei noastre este foarte important, iar jaluzelele exterioare sunt o investiție excelentă în acest sens. Acestea nu numai că oferă o protecție solară excelentă, ci și îmbunătățesc aspectul casei tale.


În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de jaluzele exterioare din aluminiu, cu lamele venetiene, care vă vor proteja casa de razele solare și vă vor oferi intimitatea de care aveți nevoie. Cu jaluzelele exterioare, puteți controla cantitatea de lumină care intră în casă, iar acest lucru vă poate ajuta să economisiți bani la facturile de energie electrică.


Jaluzelele exterioare sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să își protejeze casele de intemperii, precum ploaia și vântul. În plus, acestea pot fi folosite și ca un element de decor care poate îmbunătăți aspectul exterior al casei tale.


Aluminiul este un material durabil și rezistent la coroziune, ceea ce înseamnă că jaluzelele exterioare din acest material vor dura mulți ani. În plus, acesta este ușor de întreținut și nu necesită multă curățare sau reparare.


Jaluzelele exterioare sunt o opțiune bună pentru cei care își doresc un control mai mare asupra luminozității și temperaturii interioare. Acestea sunt disponibile în diferite culori și dimensiuni, astfel încât să puteți alege cea mai potrivită opțiune pentru casa dvs.


În concluzie, jaluzelele exterioare sunt o investiție excelentă în confortul casei tale. Acestea oferă protecție solară, intimitate și pot îmbunătăți aspectul casei tale. În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de jaluzele exterioare din aluminiu, cu lamele venetiene, precum și jaluzelele exterioare, astfel încât să puteți alege opțiunea potrivită pentru nevoile dvs. de protecție solară și de design exterior.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD