ROLETE EDINET

ROLETE EDINET


Filialele mobile de comercializare reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru a ajunge la client și pentru a oferi produsele sau serviciile unei companii în diferite locații.


Rolul filialelor mobile de comercializare


Filialele mobile de comercializare oferă un avantaj considerabil în ceea ce privește accesibilitatea produselor și serviciilor oferite. Acestea ajută la creșterea numărului de clienți, permitând companiei să ajungă în diferite locații și să se adapteze la nevoile clienților din zonele respective.


Roletă este un produs util în orice casă sau birou, deoarece oferă intimitate, protecție solară și o estetică plăcută. Prin urmare, filialele mobile de comercializare de rolete sunt o soluție excelentă pentru a ajunge la clienți și pentru a oferi acestora produse de calitate.


În raionul Edineț, filialele mobile de comercializare de rolete oferă mai multe avantaje pentru clienți, printre care:

 1. Accesibilitate: Cliștele de rolete sunt oferite clienților la locul lor de muncă sau acasă, prin intermediul filialelor mobile de comercializare. Acest lucru face achiziționarea produsului mult mai ușoară și mai convenabilă.
 2. Variație: Filialele mobile de comercializare de rolete oferă o gamă largă de modele de rolete, astfel încât clienții să poată alege produsul care li se potrivește cel mai bine.
 3. Calitate: Roțile oferite prin intermediul filialelor mobile de comercializare sunt de înaltă calitate, fiind fabricate din materiale durabile și rezistente.
 4. Consultanță: Personalul filialelor mobile de comercializare de rolete este instruit pentru a oferi consultanță clienților în alegerea modelului și a tipului de rolete potrivite.


 1. Rolete Anenii Noi
 2. Rolete Balti
 3. Rolete Basarabeasca
 4. Rolete Briceni
 5. Rolete Cahul
 6. Rolete Calarasi
 7. Rolete Cantemir
 8. Rolete Causeni
 9. Rolete Chisinau
 10. Rolete Cimislia
 11. Rolete Criuleni
 12. Rolete Donduseni
 13. Rolete Drochia
 14. Rolete Dubasari
 15. Rolete Edinet
 16. Rolete Falesti
 17. Rolete Floresti
 18. Rolete Glodeni
 19. Rolete Hincesti
 20. Rolete Ialoveni
 21. Rolete Leova
 22. Rolete Nisporeni
 23. Rolete Ocnita
 24. Rolete Orhei
 25. Rolete Rezina
 26. Rolete Riscani
 27. Rolete Singerei
 28. Rolete Soldanesti
 29. Rolete Soroca
 30. Rolete Stefan Voda
 31. Rolete Straseni
 32. Rolete Taraclia
 33. Rolete Telenesti
 34. Rolete Tighina
 35. Rolete Transnistria
 36. Rolete U.T.A. Gagauzia
 37. Rolete Ungheni


Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD