Usi PVC

Usi PVC


USI PVC Moldova


Compania ROLETE.MD produce și montează usi PVC de mai bine de trei ani. La prețuri sub media pieței, ne concentrăm întotdeauna pe calitate înaltă.


Există trei tipuri de uși din plastic:

  1. usi de balcon,
  2. usi de interior,
  3. ușile de exterior.


Scopul lor funcțional constă în numele însuși. Acestea diferă prin tipul de profil de cercevea folosit, armătură și armături, precum și posibilitatea de a instala accesorii suplimentare (mâner cu clips, închide uși).


Cea mai „ușoară” este o usa de balcon obișnuită, cea mai grea și mai durabilă este usa de exterior. Usile PVC pot fi combinate în mod ideal cu ferestrele PVC.


Au două opțiuni de deschidere, protejează în mod fiabil camera de frig, praf și curenți de aer. În proiectarea usilor PVC, se utilizează un cadru convențional de fereastră / cercevea / imposta. Mânerul este situat doar pe partea laterală a camerei și, în consecință, usa poate fi închisă doar din cameră. Din exterior, se poate instala doar un cârlig și un zăvor pentru a fixa ușa în poziție închisă iarna.


Usa de interior este o optiune intermediara intre balcon si usile de intrare atat ca rezistenta si cost cat si dimensiunile maxime admise. Datorita varietatii de forme si culori, aceste usi sunt potrivite pentru orice interior. Nu se teme de umiditate și schimbări de temperatură. Păstrează aspectul excelent pentru mulți ani. Ușile intercamerului sunt mai înalte decât ușile de balcon; În sistemul de profil, este posibil să instalați numai ferestre obișnuite pe o ușă interioară.


Usile din plastic de intrare îndeplinesc toate cerințele moderne: aceste uși pot rezista la un număr mare de deschideri și închideri, sunt nepretențioase la întreținere, fiabile, antiefracție și atractive din punct de vedere estetic. Designul ușilor de intrare folosește o canapea masivă de 127 mm înălțime, armătură închisă și inserții metalice speciale de armare, care, în combinație cu balamalele armate ale ușii, oferă o rezistență și fiabilitate sporite ușii.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD