Cum Comand Usi Ferestre Termopan in Moldova de la Rolete MD

CUM COMAND USI FEREASTRE TERMOPAN IN MOLDOVA DE LA ROLETE MD ?


4 PASI PE CARE TREBUIE SA-I URMEZI PENTRU A BENEFICIA DE USI FERESTRE TERMOPAN DE CALITATE :

  1. Cererea de oferta fa o cerere de oferta prin telefon, online sau direct de la noi. Lasa-ne datele tale de contact pentru a beneficia de o informare cit mai rapida. Lasa-ne citeva detalii despre tipul de fereastra dorita si noi iti vom oferi pe loc un pret. Iti vom oferi cosultanta in ceea ce priveste alegerea profilului, culorii, tipului de sticla. Daca nu ai dimensiunile reale ale geamurilor pe care vrei sa le cumperi noi putem sa-ti oferim o masurare cit mai precisa si gratisa. Dupa masurari se face o calculare si astfel vei sti suma pe care trebuie sa o achiti.
  2. Incheierea contractului Prin acest contract noi ne oferim sa respectam conditiile, sa predam serviciile de executie, montare si predare a timplariei si a particularitatilor comandate, iar tu sa achiti produsele comandate. Contractul se poate incheia la noi sau la locul de efectuare a lucrarilor.
  3. Plata la incheierea contractului trebuie sa achiti un avans, jumate din pretul total al geamuri termopan camandate. Achitarea se face direct la noi sau prin ordin de plata direct in contul nostru.
  4. Montajul Cu o zi inainte de a se efectua montajul, noi te vom contacta si te vom informa despre montaj si vom vedea daca iesti disponibil. Dupa efectuarea montajului in cazul in care ai achitat toata suma primesti act primire-predare a serviciilor.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD