Rolete Transparente

Rolete Transparente


Rolete transparente rolul în decorul casei tale


Roletele transparente sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să beneficieze de lumina naturală a soarelui, dar să mențină, în același timp, intimitatea în interiorul casei. Acestea sunt realizate din PVC transparent, oferind astfel o protecție împotriva razelor UV și a luminii solare puternice.


O altă caracteristică excelentă a rolelor transparente este faptul că acestea pot fi ușor de instalat și de întreținut. Folia PVC este ușor de curățat, astfel încât rolele tale vor rămâne mereu impecabile și strălucitoare. În plus, rolele transparente pot fi personalizate în funcție de preferințele tale, astfel încât să se potrivească perfect cu stilul și culoarea camerei în care sunt amplasate.


În cumpărarea roletelor transparente, trebuie să ții cont de dimensiunile ferestrei tale și de înălțimea și lungimea rolelor necesare. Este important să alegi dimensiunile potrivite pentru a asigura o funcționare optimă și o potrivire perfectă în decorul casei tale.


Roletele transparente sunt disponibile în diferite modele, de la cele simple și elegante, până la cele mai sofisticate și moderne. Acestea pot fi achiziționate sub formă de rulouri, iar instalația se face cu ajutorul unui mecanism simplu care permite ridicarea și coborârea rolelor.


În concluzie, roletele transparente sunt o alegere excelentă pentru decorarea ferestrelor în casa ta. Acestea oferă o combinație perfectă între lumina naturală și intimitatea interioară, iar caracteristicile lor de înaltă calitate și ușurința în instalare și întreținere le fac o alegere preferată pentru mulți proprietari de case și apartamente.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD