Porti Garaj Hormann

Porti Garaj Hormann


Porti garaj Hormann Calitate, Design si Securitate Superioara


Hormann este un producător de porti de garaj de înaltă calitate, cu o gamă largă de produse care oferă soluții moderne și sigure pentru garajul dvs. Hörmann oferă porti de garaj basculante, porti garaj sectionale, cu deschidere laterala, usi rapide și usi de garaj rezidentiale, toate disponibile într-o varietate de stiluri, culori și finisaje.


Portile de garaj Hormann sunt proiectate cu un grad ridicat de siguranță și sunt echipate cu tehnologii avansate, cum ar fi sisteme de închidere cu cilindru patentat, sisteme de încuiere antiefracție, sisteme de siguranță pentru copii și telecomenzi cu cod criptat.


În plus, portile de garaj Hormann sunt construite din materiale de calitate superioară și au o durabilitate excepțională, oferind o investiție pe termen lung pentru garajul dvs. Toate portile Hormann sunt fabricate în Germania și au o garanție de producător de 5 ani.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD