Porti Berry Hormann

Porti Berry Hormann


Porti Berry Hormann


Portile de garaj Berry Hormann sunt porti de garaj premium, cu un design modern si o construcție solida. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, permițându-vă să alegeți cel care se potrivește cel mai bine cu stilul și design-ul casei dvs.


Portile de garaj Berry Hormann sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțelul galvanizat, și sunt echipate cu tehnologie avansată pentru a vă oferi siguranță și confort. De exemplu, acestea pot fi deschise prin intermediul unei telecomenzi sau prin intermediul unei aplicații pe telefonul mobil, permițându-vă să accesați garajul dvs. în mod convenabil.


În plus, portile de garaj Berry Hormann sunt foarte durabile și rezistente la intemperii, fiind proiectate pentru a rezista la condiții climatice extreme, cum ar fi vântul puternic sau zăpada.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD