Ferestre PVC

Ferestre PVC


Ferestre PVC


Firma noastra produce, comercializează si monteaza ferestre pvc in Moldova de mai bine de 11 ani. Pentru o perioadă atât de semnificativă, am reușit să strângem o echipă de profesioniști unită, prietenoasă și responsabilă în domeniul lor. În cazul în care fiecare angajat al companiei este angajat într-o activitate înalt specializată, care minimizează probabilitatea produs necalitativ și deficiențele la instalarea ferestrelor din PVC.


De acord, acesta este un factor important atunci când căutați o companie angajată în instalarea ferestrelor termopan. La urma urmei, ferestrele din PVC realizate chiar și din profil de cea mai înaltă calitate și cel mai scump, cu încălcarea tehnologiilor de asamblare, nu vă vor servi mult timp și fără greș, aduc bucurie mulți ani.


Alege-ne pe noi și primește:

  1. Ferestre PVC metal-plastic impecabile
  2. Livrare la timp și atentă
  3. Instalarea de înaltă calitate a ferestrelor și finisarea pantelor în 1-2 zile
  4. Garanție pentru geamurile termopan din Moldova până la 10 ani
  5. Suport competent al tranzacției din momentul comenzii unei ferestre la comandă și până la semnarea certificatului de acceptare (în cele mai multe cazuri, nu depășește 3-4 zile lucrătoare)
  6. Și în plus, preț adecvat al ferestrelor pvc, care constă în optimizarea costurilor de logistică, a volumelor de producție, a profesionalismului angajaților noștri și a implementărilor inovatoare ale companiei noastre.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD