ROLETE DROCHIA

ROLETE DROCHIA


Filialele mobile de comercializare reprezintă o soluție inovatoare pentru distribuirea produselor către clienți într-un mod eficient și accesibil. În raionul Drochia, una dintre industriile care beneficiază de această abordare este producția și comercializarea roletelor.


Rolul filialelor mobile de comercializare în distribuirea roletelor

Filialele mobile de comercializare oferă o soluție flexibilă pentru distribuirea roletelor către clienți. Acestea pot fi utilizate pentru a ajunge în locații în care nu există magazine specializate sau pentru a ajunge la clienții care nu pot ajunge la magazinele fizice. De asemenea, aceste filiale mobile pot fi folosite pentru a oferi produse de calitate la prețuri accesibile.


De ce ar alege clienții filialele mobile de comercializare pentru rolete?

Clienții care aleg filialele mobile de comercializare pentru a achiziționa rolete beneficiază de o serie de avantaje.

 1. În primul rând, aceștia pot face achiziții de la filiale mobile de comercializare în timpul programului zilnic, ceea ce înseamnă că nu trebuie să își schimbe programul pentru a ajunge la un magazin fizic.
 2. În al doilea rând, aceștia pot alege dintr-o varietate de modele și dimensiuni, precum și dintr-o gamă largă de culori și materiale.


În general, filialele mobile de comercializare pentru rolete sunt echipate cu mostre de produse, astfel încât clienții să poată vedea și atinge produsele înainte de a face o achiziție. Vânzătorii prezintă informații detaliate despre produse, cum ar fi dimensiuni, materiale și culori disponibile, precum și informații despre prețuri și metode de plată.


 1. Rolete Anenii Noi
 2. Rolete Balti
 3. Rolete Basarabeasca
 4. Rolete Briceni
 5. Rolete Cahul
 6. Rolete Calarasi
 7. Rolete Cantemir
 8. Rolete Causeni
 9. Rolete Chisinau
 10. Rolete Cimislia
 11. Rolete Criuleni
 12. Rolete Donduseni
 13. Rolete Drochia
 14. Rolete Dubasari
 15. Rolete Edinet
 16. Rolete Falesti
 17. Rolete Floresti
 18. Rolete Glodeni
 19. Rolete Hincesti
 20. Rolete Ialoveni
 21. Rolete Leova
 22. Rolete Nisporeni
 23. Rolete Ocnita
 24. Rolete Orhei
 25. Rolete Rezina
 26. Rolete Riscani
 27. Rolete Singerei
 28. Rolete Soldanesti
 29. Rolete Soroca
 30. Rolete Stefan Voda
 31. Rolete Straseni
 32. Rolete Taraclia
 33. Rolete Telenesti
 34. Rolete Tighina
 35. Rolete Transnistria
 36. Rolete U.T.A. Gagauzia
 37. Rolete UngheniCompletează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD