Usi Glisante

Usi Glisante


Usi Glisante


Usile glisante sunt o soluție modernă și elegantă pentru amenajarea interiorului. Acestea oferă o mulțime de avantaje, printre care se numără:


  1. Economie de spațiu: Usile glisante se deschid fără a ocupa spațiu în interiorul camerei, astfel că nu vă trebuie să vă faceți griji cu privire la locul de deschidere al ușii.
  2. Design versatil: Usile glisante pot fi personalizate în mai multe feluri, inclusiv cu sticlă fumurie, sticlă clară sau materiale decorative.
  3. Ușor de folosit: Usile glisante se deschid și se închid cu ușurință, fără a fi necesar să le trageți sau să le împingeți.
  4. Siguranță: Usile glisante sunt proiectate pentru a fi siguroase și pot fi echipate cu sisteme de încuiere pentru a preveni accesul neautorizat.
  5. Durabilitate: Usile glisante sunt fabricate din materiale de calitate și sunt proiectate să reziste la uzura zilnică.


În general, usile glisante sunt o opțiune populară pentru oricine își dorește să își modernizeze locuința sau biroul. Acestea sunt ușor de montat și pot fi personalizate în funcție de necesitățile și preferințele dumneavoastră.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD